Let's liberate your true potential

Samenvatting bestelling tonen
€601,37
Product Subtotaal
Get liberated Adventure  × 1 497,00
Subtotaal 497,00
BTW 104,37
Totaal 601,37

Selecteer je betaling:

Ja, ik wil!
en start nu met dit online programma
+
497,00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Get liberated Adventure  × 1 497,00
Subtotaal 497,00
BTW 104,37
Totaal 601,37
  • Direct toegang tot verdiepingsprofiel.

  • Met 1 kik is inhoud afgestemd op jouw profiel.

  • 6 uur e-books & audio's te volgen in je eigen tempo en tijd.

  • Helderheid in bevrijding van je ware potentieel.

  • Optie om 1-1 met Marleen te werken.

Anouk Kral

Anouk Kral

"Mijn grootste uitdaging was om mijn speelse sparkle niet te verliezen, door te veel te overdenken en in mijn hoofd te gaan zitten. Mijn grootste inzicht is: voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En daarop kunnen vertrouwen, dat er dan juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Karin

Karin Weening

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met vanalles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”