Activatiekit

Welkom, open jouw
Pauwervrouwen flowbox

Dé pauwervrouwen flowbox geeft je de inzichten en handvatten aan de hand van de kracht van ademen en de basis over Human Design. Speciaal voor vrouwen die impact willen maken.

Praktische tips

Flow, vertrouwen en overgave zijn uitingen van de vrouwelijke energie. Deze krachtige en superzachte energie zit verborgen in onze onderbuik. Om precies te zijn in onze baarmoeder, yoni. Met deze praktische tips ontdek jij hoe je deze op een natuurlijke wijze kunt activeren. Het zijn praktisch en laagdrempelige tips met super veel effect.

 

Methode Beter ademen®

De manier waarop je ademt, bepaald hoe jij omgaat met je emoties en gevoelens. Beter ademen® brengt je terug naar jouw natuurlijke adempatroon. Start met 10 dagen 10 minuten per dag Beter ademen® naar meer flow en helderheid. Je ontdekt meer over de kracht van ademen in de masterclass. En je ontvangt diverse ademoefening om zelf mee aan de slag te gaan. Ik daag je uit om de komende 10 dagen 5-10 minuten per dag bewust te gaan ademen.

De basis over Human Design

Human Design geeft je een blauwdruk van wie je bent, wat je te doen hebt en de manier waarop je dat doet. Je berekent jouw profiel op basis van je geboortegegevens en deze is voor iedereen uniek. Je kunt het dus zien als een persoonlijke handleiding. Leven volgens je persoonlijke Human Design geeft je een heldere en krachtige richting. En de handvatten om te leven zoals het voor jou bedoeld is.
Be clear minded cirkel

Pauwervrouwen in business

Speciaal voor intuitieve vrouwen die meer flow en helderheid willen ervaren.

Praktische tips

Om je op weg te helpen lees je onderstaand 5 praktische tips om jouw vrouwelijke energie te activeren. De tips zijn laagdrempelig en direct toe te passen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten. Welke tips spreekt jou op dit moment het meest aan en ga jij toepassen?

Adem is leven. Bewust ademen helpt je om bewust te leven. Kun je voluit ademen dan ervaar je innerlijke vrijheid. Door te leren spelen met je ademhaling krijg je op een natuurlijke manier grip op jezelf, je gezondheid en geluk. De Methode Beter ademen® geeft je daarvoor originele handvatten die je makkelijk integreert in je dagelijks leven. Je ervaart al gauw meer rust, energie, passie en plezier. Het is ook een weg om meer innerlijke vrijheid en je natuurlijke kracht te versterken.

Wat is de Methode beter ademen®?

 • Een complete methode voor structureel meer innerlijke rust, energie, passie en plezier
 • De adem gaat omlaag, verruimt én wordt gebruikt als instrument voor heling, persoonlijke groei en zelfbevrijding
 • In 8 stappen zelf aan de slag met originele oefeningen waarin principes van de vooraanstaande ademmethodes zijn verweven
 • Makkelijk te leren en direct toepasbaar

De Methode Beter ademen® in een notendop:

 • Leert jong en oud in korte tijd goed ademen
 • Brengt je adem omlaag en naar een natuurlijk ritme
 • Geeft meteen ontspanning, innerlijke rust en meer energie
 • Pas je makkelijk toe in je (drukke) bestaan
 • Lost blokkades en negativiteit op, verhoogt je bewustzijn en brengt bijzondere ervaringen

Andere ademmethodes:

Tot nu toe zijn de bestaande methodes óf gericht op het reguleren van de ademhaling óf gefocust op persoonlijke groei en zelfbevrijding met de ademhaling als instrument. Beter ademen® verbindt deze twee doelen in één methode.

Regulerende methodes zoals die van Buteyko, Stans van der Poel, Koen de Jong, Bram Bakker en Jan van Dixhoorn, werken aan een lage rustige ademhaling in rust en een goede ademhaling bij inspanning. Dit geldt ook voor vakgebieden als fysiotherapie, logopedie en oefentherapie.

Ook Beter ademen® heeft dit als doel, maar onderscheidt zich door de eenvoudige, doch zeer effectieve handvatten om tot zo’n optimaal adempatroon te komen.

Voordelen Beter ademen®:

Goed ademen beïnvloedt je totale welzijn. Je stimuleert daarmee namelijk je zelf-helend vermogen en brengt balans in lichaam én geest. Het toepassen van De Methode Beter ademen® in je dagelijks leven heeft veel voordelen, zoals:

 • Meer ontspanning en innerlijke rust
 • Meer energie en gezondheid
 • Sneller herstel na inspanning of ziekte
 • Doorbreken van stress of angst
 • Meer zelfvertrouwen
 • Sterkere intuïtie
 • Minder irritatie of opvliegendheid
 • Betere sportprestaties
 • Beter slapen
 • Beter concentreren
 • Betere spijsvertering, hartritme, bloeddruk en zuurgraad
 • Goed ademen ondersteunt een positieve levenshouding

Beter ademen® kent 8 stappen:

 1. Optimale lichaamshouding -> krachtige houding
 2. Adem verdiepen -> geeft rust
 3. Adem verbinden -> ontspant
 4. Adem intensiveren -> brengt flow
 5. Super ademoefening -> vitaliseert en ruimt op
 6. Levenadem -> bevrijdt
 7. Bewustzijnsverruimende adem -> diep weten
 8. Onderbewuste adem -> tranformeert

De basis van Beter ademen®

Start met de masterclass: de kracht van ademen. In deze masterclass ontdek jij hoe jij op een laagdrempelige en effectieve manier weer de controle en regie krijgt over jouw emoties en gevoelens. Daarnaast ontvang je een aantal ademoefeningen om de dag mee te starten. En een aantal video's ter ondersteuning mocht je vragen hebben.

11 dagen praktische training Beter ademen®

Start vandaag nog met de 11-daagse online ademtraining voor rust, helderheid en flow. Een paar tips vooraf:
- Pak een glas water en drink deze op.
- Zoek een fijne rustige plek.
- Pak een stoel met vlakke zitting
- Pak eventueel een kussen in de rug.
- Klik op de button en start met de ademoefening.

Online ademtraining 20 minuten per dag

De komende 10 dagen volg je deze online ademtraining aan de hand van audio's van 20 minuten. Het geeft je een goede basis om je adempatroon te verbeteren. Deze ademmethode is ook te leren tijdens een workshop of coachtraject. Mocht je hier meer over willen weten, stuur dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Met welke ademoefening start jij nu?

Wanneer je komt bij dag 11 ben je waarschijnlijk zoekende naar de audio van de Flowcreator 11 daagse. Echter is die er niet. Ik wil je namelijk uitdagen om vanaf nu zelf aan de slag te gaan. Om je hierbij op weg te helpen, heb ik een aantal ademoefeningen voor je opgenomen. Zoek een fijne plek en ga vandaag ademen aan de hand van één van deze ademoefeningen.

Ondersteunende video's

Bekijk de ondersteunende video's wanneer je een vraag hebt of tegen iets aanloopt. Wil je over een specifiek onderwerp iets weten, laat het me weten via het contactformulier. Dan kom ik z.s.m. terug op je vraag.

Human Design in praktijk

Human Design geeft je een blauwdruk van wie je bent, wat je te doen hebt en de manier waarop je dat doet. Je berekent jouw profiel op basis van je geboortegegevens en deze is voor iedereen uniek. Je kunt het dus zien als een persoonlijke handleiding. Leven volgens je persoonlijke Human Design geeft je een heldere en krachtige richting. En de handvatten om te leven zoals het voor jou bedoeld is.

In deze video ontdek jij wat je allemaal kunt halen uit jouw Human Design profiel.

Je vraagt via deze link gratis jouw Human Design chart aan. Wil je een persoonlijk profiel ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Human Design your life

Dit is de introductievideo uit de training Human Design. Tijdens deze praktische 5 stappen training ontdek jij stap voor stap jouw persoonlijke Human Design profiel. Deze training start met een instructievideo en vragenlijst. Waarna de training zich vult met de video's en audio's die afgestemd zijn op jouw persoonlijke Human Design profiel. Als bonus krijg je toegang tot de LIVE online workshop 'activeer je pauwerflow'. Je krijgt de mogelijkheid om je vragen te stellen of gebruik te maken van de 'hotseat' voor een persoonlijke coachcall.

Wil je weten wat nog meer mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met me op door me een mail te sturen. Stel je vragen, ontdek je mogelijkheden en maak een afspraak voor een 1-op-1 coachcall

Invalid Email