Yess, jij wilt de pauwervrouw in jezelf wakker schudden

Je voelt dat er meer mogelijkheid. En ergens kun je jouw vinger niet op leggen. Je hebt het innerlijke verlangen om meer van jezelf te laten zien. En dit is spannend. Want je weet dat je je onbewust inhoudt en laat afleiden. En niet dat creëert in je leven waar je zo naar verlangt. 

Dit is waar ik je bij kan helpen: spiegelen, triggeren en activeren.

Je ontvangt naast 3 coachcalls van 90 minuten ook een persoonlijk Human Design profiel. Je kunt dit zien als een persoonlijke handleiding o.b.v. je geboortegegevens. Het geeft je in 1 overzicht weer wie je bent, wat je doet en waar je heen mag gaan. In de coachcalls gaan we samen kijken hoe dit praktisch vorm krijgt in jouw leven.

Het thema van de coachcalls is helderheid, inzicht en activatie. Het maakt de pauwervrouw in je wakker.

Na aanmelding ontvang je een mail met de vraag naar jouw geboortegegevens. Deze heb ik nodig om jouw persoonlijke Human Design profiel, oftewel jouw persoonlijke handleiding. Weet je al wat jouw type is, selecteer dan jouw Human Design type. Je ontvangt dan na betaling direct een basisprofiel van je type.

Na een aantal dagen ontvang je een uitgebreid persoonlijk profiel van ongeveer 30 pagina's. En een link naar mijn agenda om de coachcalls in te plannen.

Het is nu jouw tijd om te shinen en jouw 'passie' te doen. Bestel onderstaand direct de pauwervrouw activatie.

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Coaching Pauwervrouwen  × 1 497,00
Subtotaal 497,00
BTW 104,37
Totaal 601,37
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...