Kopie van Flowsheet Generator type

Yes bezige bij!! Je Human Design type is een Generator.

In deze toolbox vind jij jouw gouden sleutel om een vernieuwde beweging te maken in je leven of business. Je ontvangt ook een link per mail zodat je hem altijd gemakkelijk terug kunt vinden.

Je krijgt antwoord op deze vragen:

  • Wat is mijn natuurlijke flow zonder de struggle van hard werken?
  • Wat zijn mijn natuurlijke eigenschappen die moeiteloos deuren openen die voorheen gesloten waren?
  • Hoe maak ik moeiteloos krachtige keuzes zonder te twijfelen?

Human Design type: jouw natuurlijke manier van doen voor succesvolle acties.

De basis van Human Design begint in het ontdekken van jouw type. Door je type te weten, weet je hoe je in het algemeen bent en hoe je kunt handelen om daar te komen waar je wilt zijn. Als jij niet jezelf bent, en dus niet volgens je type leeft, dan kan dat voelen alsof je tegen de stroom inzwemt of zoekend bent. Het ene type is niet beter of belangrijker dan het andere. Iedereen heeft zijn of haar weg in het geheel. Het is aan jou om je eigen pad te lopen.

 
 

Interessant? Lees vooral verder:

Human Design type: jouw natuurlijke manier van doen voor succesvolle acties.

De basis van Human Design begint in het ontdekken van jouw type. Door je type te weten, weet je hoe je in het algemeen bent en hoe je kunt handelen om daar te komen waar je wilt zijn. Als jij niet jezelf bent, en dus niet volgens je type leeft, dan kan dat voelen alsof je tegen de stroom inzwemt of zoekend bent. Het ene type is niet beter of belangrijker dan het andere. Iedereen heeft zijn of haar eigen rol in het geheel. Het is aan jou om je eigen rol te nemen en je ware natuur te volgen.

Human Design kent 5 types:

  • Manifestor (8% van de mensheid), is de ondernemende wespenkoningin. De Manifestor is de onafhankelijke initiator in deze wereld.
  • Manifesting Generators (33% van de mensheid), is de gepassioneerde duizendpoot. De Manifesting Generator is de multigepassioneerde en supersnelle werker in deze wereld.
  • Generators (37% van de mensheid), is de bezige bij. De Generator is de gepassioneerde werker en bouwer in deze wereld.
  • Projectors (21% van de mensheid), is de wijze uil. De Projector is de begeleider en coach in deze wereld.
  • Reflector (1% van de mensheid), is de meekleurende kameleon. De Reflector is de spiegel voor de omgeving.
Download hier de flowsheet die hoort bij jouw Human Design type: Generator.Je ontdekt in deze flowsheet jouw basistalenten en uitdagingen, jouw moment om in actie te komen voor succes en hoe je de beste keuzes maakt.
Luister je liever een audio? Beluister dan de bijbehorende audio van 16 minuten.