Human Design profiel aanvragen

Vraag hier je persoonlijke Human Design profiel aan.

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_1

Wat supergaaf je geïnteresseerd bent in je persoonlijke Human Design. Het geeft je helderheid in vragen als wie ben ik, waar sta ik en hoe kom ik moeiteloos daar waar ik wil zijn. Zowel in je leven als je business.

Human Design geeft op basis van je geboortegegevens een blauwdruk. Hierin lees je jouw natuurlijke talenten, patronen en mogelijkheden. Deze verwerk ik voor je in een persoonlijk Human Design profiel. Kies je voor een businesstraject dan ontvang je ook een businessprofiel.

Tijdens de persoonlijke toelichting, traject of programma ga jij de verbinding leggen met het thema of de onderwerpen uit je leven en je business. Je weet hoe je voorbij de afleiding komt, patronen doorbreekt en magische mogelijkheden creëert in je leven.

Klik op onderstaande button, beantwoord de introductievragen en vul je geboortegegevens in. Ik zie je graag terug tijdens de persoonlijke en afgestemde toelichting van jouw Human Design profiel.