Intro Next level voor Pauwervrouwen

Welkom bij de 3-daagse training Break the chain

Zodat jij next level gaat in jouw leven & business.

Je ontdekt in 3 stappen:

  • Jouw unieke flow naar plezier, geluk en voldoening.
  • Waar jij leidt en waar jij je laat afleiden.
  • Hoe jij keuzes maakt die je daadwerkelijk verder brengen.

Je gaat dit doen aan de hand van jouw Human Design profiel. Human design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en dat jouw persoonlijke handleiding klaar ligt op het moment dat je geboren wordt. Het is aan jou om volgens jouw unieke handleiding te leven en te ondernemen.

Human Design is gebasseerd op een combinatie van astrologie, chakra, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica.

Je berekent jouw persoonlijke chart op basis van je geboortegegevens (datum, plaats en tijdstip). En deze is voor iedereen weer anders.

Ik vertel je er meer over in de introductievideo.

Via deze link kun je jouw persoonlijke chart gratis aanvragen.

https://www.mybodygraph.com/free-bodygraph

Zo lees je jouw Human Design profiel

Zoals je in de video hebt kunnen zien, kun je ontzettend veel halen uit je Human Design chart. Een persoonlijk profiel die ik maak voor coachtrajecten en mijn programma 'Unlock your true nature" bestaat uit wel 30 pagina's! Een uitgebreide omschrijving van jouw Human Design type is alleen al 8 pagina's lang.

Er valt zoveel meer te ontdekken. Het lezen van je profiel is 1 dingen, het leven vanuit je unieke design is het ware goud. Dit heeft tijd en aandacht nodig. Je gaat telkens een laag dieper tijdens de ontdekkingsreis naar de mooiste persoon op aarde: JIJ!

Tijdens deze 3 daagse gaan we 3 onderdelen behandelen uit je Human Design chart. Deze heb ik weergegeven in de afbeelding hieronder. Dit is mijn Human Design chart. Het kan dus goed zijn dat jij bij die 3 onderdelen andere woorden of kleuren hebt staan. We zijn immers uniek. Je kunt de afbeelding vergroten door erop te klikken.

Mocht je het leuk vinden om begeleiding te krijgen bij deze 3 daagse training, meld je dan aan bij de besloten Facebookgroep PAUWERVROUWEN. Ik kom regelmatig live en deel je mijn inzichten, uitdagingen en mogelijkheden.