Membership Losse Trainingen

Geen producten in de winkelwagen.

Wissel je keys in voor korting

Je kunt je keys inzetten voor korting op onderstaande trainingen.
100 keys zijn €25,- waard.

Je kunt de keys inwisselen bij de laatste stap in het bestelproces.

Losse trainingen:

Human Design profiel

Ontdekkingsreis van 2,5 uur in je Human Design profiel. Waarbij je met één klik de inhoud compleet afstemd op je persoonlijjke basisprofiel.

Hierdoor kun je de volle focus leggen op jouw blauwdruk en hoe je meer vanuit eigenheid, authenciteit en verbinding je eigen pad kunt maken.

Je krijgt toegang tot e-books, audio's & video's. Als bonus ontvang je toegang tot de masterclass 'connecting the dots' van 1,5 uur en Q&A video's (4 uur aan opnames).

Businessdrive

Dit is de eerste module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je type, strategie & autoriteit.

Deze training geeft je inzicht in hoe jouw energie (en die van je business) voluit kan stromen, je de beste keuzes maakt (en twijfel en compromis doorbreekt) én hoe je daadwerkelijk productieve stappen zet in je business.

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in jouw Human Design type, strategie & autoriteit.

Businessdistraction

Dit is de tweede module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je open centrum. 

Deze training geeft je inzicht in jouw open centrums en hoe je kunt voorkomen dat de valkuilen je afleiden van wat je echt wilt doen. Open centrums zijn spiegels voor je omgeving en je mag leren te stoppen met sponsen.

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in je open centrums.

Businesspower

Dit is de derde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je ingekleurde centrums.

Deze training geeft je inzicht in jouw ingekleurde centrum en hoe je deze als een krachtig natuurlijk talent kunt inzetten. Ingekleurde centrum zijn krachtige drivers in je dagelijks leven en je business en je mag leren hoe je deze krachtig inzet. 

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in je ingekleurde centrums.

Feminine business

Dit is de vierde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in hoe je vanuit je feminine energy jouw business kunt neerzetten.

Je krijgt toegang tot diverse video's en audio's waarbij je je gaat verdiepen in diverse aspecten van jouw vrouwelijke energie.

Bijvoorbeeld over de kracht van emoties, creëeren vanuit maanenergie en een gezond balans tussen de mannelijke doe en vrouwelijke voel energie.

Businesspath

Dit is de vijfde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in de twee cijfers van je profiel en de basis van Gene Keys.

Deze training geeft je inzicht hoe je jouw eigen pad maakt en in vrijheid kunt lopen. De twee cijfers uit je profiel brengen helderheid in jouw persoonlijkheid, jouw way of life en hoe jij van nature jouw business leidt.

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in de cijfers van je profiel.

Businessbreaktrough

Dit is de zesde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in de feargates en ontdek je de intuitieve boodschap om het patroon te doorbreken. 

Deze training geeft je inzicht in de werking van jouw miltcentrum, de poorten die ook wel feargates worden genoemd én de fluisterende boodschap die zit verborgen in deze Human Design poorten.

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in jouw miltcentrum en de bijbehorende poorten.

Verbindend ademen

Dit programma geeft toegang tot de tools, inzichten om weer in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en je omgeving aan de hand van je eigen aden.

Het programma bestaat uit een 11 daagse ademtraining, workshop 'de kracht van je eigen adem, instructievideo's en database met audio's van ademoefeningen.

Je kunt na het volgende van de trainingen elke dag een keuze maken voor een afgestemde ademoefening voor meer helderheid en verbinding.

Bevrijdend ademen

Dit programma geeft toegang tot de tools, inzichten om met de kracht van je eigen adem patronen te doorbreken.

Je krijgt toegang tot de online training 'bevrijdend ademen' met een een verdiepende ademtraining , verdiepende video's en database met bevrijdende ademoefeningen voor het doorbreken van oude patronen en vrijheid.

Je kunt na het volgende van de trainingen elke dag een keuze maken voor een afgestemde ademoefening voor meer verbinding & bevrijding.