Pauwervrouwen creatiebox

Welkom, open jouw
Pauwervrouwen creatiebox

Dé pauwervrouwen creatiebox geeft je de tools, inspiratie en beweging om de krachtige vrouw in jezelf te omarmen, te bevrijden en te activeren. Speciaal voor vrouwen die meer impact willen maken.
voet-wit

Praktische tips

Ontdek aan de hand van praktische tips hoe je meer afgestemd op jezelf je business kan laten groeien. Met deze praktische tips activeer je jouw vrouwelijke energie. Waardoor moeiteloos nieuwe mogelijkheden ontstaan en deuren openen die voorheen gesloten leken.

 
hart-wit

Krachtig creëeren vanuit vrouwelijke energie

Creëeren vanuit je vrouwelijke kracht en eigenheid. Klinkt leuk, maar hoe zet je jezelf AAN. Zodat je de dingen doet die je graat wilt doen. En vol vertrouwen dat aantrekt waar je naar verlangt.
wolk-wit

De kracht van ademen

Je ademt heb je altijd tot je beschikking. En zegt veel over jouw leefpatroon. Creëer in 4 stappen meer rust, energie en flow. Je ontdekt wat de kracht van Beter ademen® voor jou kan betekenen.

kompas2-wit

De kracht van emoties

Emoties komen en gaan. En kunnen een belemmering of juist een openbaring. Hoe leer je gezonder omgaan met je emoties? En hoe leer je meesurfen op je emotionele golfen. Ontdek de kracht van jouw emoties.
hand-wit

Helende visualisaties

In deze helende visualisaties krijgt je inzicht in de belemmerende patronen die je tot nu toe klein houden. En ontvang je vernieuwde energie om je ervan te bevrijden.

 
kompas1-wit

Bevrijding & activatie

Dit is een waardevolle een oefening om een doorbraak te krijgen in je belemmerende patronen. In deze video/audio ontdek je hoe je met de 3S oefening je bevrijdt van spijt, schaamte en schuld in je leven.

Be clear minded cirkel

Pauwervrouwen in business

Speciaal voor intuitieve vrouwen die meer impact willen maken.
voet-wit

Praktische tips

Om je op weg te helpen lees je onderstaand 5 praktische tips om jouw vrouwelijke energie te activeren. De tips zijn laagdrempelig en direct toe te passen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten. Welke tips spreekt jou op dit moment het meest aan en ga jij toepassen?
hart-wit

Krachtig creëeren vanuit vrouwelijke energie

Creëeren vanuit je vrouwelijke kracht en eigenheid. Klinkt leuk, maar hoe zet je jezelf AAN. Zodat je de dingen doet die je graat wilt doen. En vol vertrouwen dat aantrekt waar je naar verlangt.
wolk-wit

Beter ademen® praktisch uitgelegd

Je ontdekt in 4 stappen wat de kracht van Beter ademen® voor jou kan betekenen. Jouw adem heb je altijd tot je beschikking. En is een superkrachtige tool voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Door bewuster te gaan ademen, sta je ook bewuster in je leven én je business. En hierdoor ervaar je meer focus, energie, passie en plezier.

In deze training neem ik je mee in de basis van Beter ademen®. Door elke dag 5 - 10 minuten bewust te ademen ervaar je al effect. Met 10 - 20 minuten per dag activeer je een transformerende shift in je leven & business.

3-delige ademtraining (audio)

Een paar tips vooraf:
- Vind een rustige plek waar je kunt luisteren naar de audio training
- Ga zitten op een stoel met een rechte zitting. En pak eventueel een kussen voor in je rug. Zorg dat je met een rechte rug zit.
- Pak een glas water en drink deze vooraf leeg.
- Geniet van de training en bouw het stap voor stap op.

3 ademoefeningen om de dag mee te starten

Deze oefeningen zijn heerlijk om te doen in de morgen. Het geeft je rust, focus en flow gedurende de dag. Heb je behoefte aan verdieping, zoals bijvoorbeeld training, membership of transformatieve ademdagen. Neem dan vrijblijvend contact met me op.
kompas2-wit

De kracht van emoties

Emoties komen en gaan en geven je de mooist beleving En toch ervaren we emoties te vaak als ene belemmering of afleiding. Hoe ga je gezonder om met je emoties? En hoe leer je meesurfen op je emotionele golfen. Hieronder ontdek je meer in deze module.
hand-wit

Helende visualisaties

Visualisaties kunnen een helende werking hebben. Door je mee te laten voeren door mijn stem, neem ik je mee op reis. Op onbewust niveau vind er een shift plaats die bevrijdend kan voelen. Zoek een fijne plek waar je ongestoord kun luisteren naar de helende visualisatie waar je nu behoefte aan hebt.
 
In deze video's en audio's vind je een helende visualisatie om de pauwervrouw in jezelf te ontdekken, te bevrijden en te activeren. Zodat je jouw rem van je business haalt. Je vleugels uitslaat en leert te vliegen. En ja iedere pauwervrouw begint met fladderen om vervolgend de wijde wereld in te vliegen. Geef jezelf dus de tijd om het in je eigen tempo te doen.
kompas1-wit

Bevrijding en activatie

In deze video/audio ontdek je hoe je met de 3S oefening je bevrijdt van spijt, schaamte en schuld in je leven. Hierdoor trek je de wortel uit datgene wat je onbewust klein houdt.

Dit is een waardevolle een oefening om een doorbraak te krijgen in je belemmerende patronen.

 
 

Wil je weten wat nog meer mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met me op door me een mail te sturen. Stel je vragen, ontdek je mogelijkheden en maak een afspraak voor een 1-op-1 coachcall

Invalid Email