Sleutel 42

Gene Keys 42 afb 1
Gene Keys 42 afb 2

DE NOMADE

VERWACHTING - ONTBINDING - VIERING

Wie is dit achetype?

Dit archetype is de lezer en de schrijver van zijn eigen verhaal. De Nomad is een reiziger en hij weet dat elke stap die hij in zijn leven zet, zijn manier is om vooruit te schrijven in zijn eigen verhaal. Het blijft gewoon reizen - pauzeren om het leven in zich op te nemen en dan naar een nieuwe plek gaan en fietsen. The Nomad schrijft zijn verhaal bij elke stap, elke beslissing, van moment tot moment, en toch kan het dat verhaal nooit voor een bepaalde stap lezen. De Nomad schrijft en leest op exact hetzelfde moment.

Dit archetype heeft de noodzaak om altijd af te maken wat het is begonnen. Zodra de Nomad zijn zoektocht begint, gaat hij verder totdat hij zijn voltooiing heeft bereikt. Het einde is echter niet het doel. Het is gewoon een feit. Het einde zal komen en de bestemming zal worden bereikt. Dat is zeker. Maar de focus ligt meer op de reis dan op de bestemming. En de reis wordt maar stap voor stap afgelegd. Er zijn geen fouten of verkeerde afslagen. Er zijn geen successen of mislukkingen. Er is alleen vreugde in de reis. De bestemming is niet bekend of vastgehouden. Het feest vindt plaats tussen het begin en het einde. De Nomad heeft geen verwachtingen over waar hij heen gaat of hoe hij daar zal komen. Het is gewoon aanwezig bij de huidige stap voorwaarts. Het piekert niet over de toekomst of blijft niet hangen in het verleden. Het blijft zich door cycli ontwikkelen, want dat is het doel van de Nomad.

De Nomad verzamelt of houdt niets vast. Het geeft vrijelijk zijn ervaringen en accumulaties. Het weet dat het niets nodig heeft waar het heen gaat. De reis is zijn prijs. Dit archetype breidt rijke ervaringen uit die genereus met iedereen kunnen worden gedeeld. Het heelal is zo genereus als we eenmaal zijn natuurlijke wetten begrijpen. Dit archetype heeft zich gerealiseerd dat geven belangrijker is dan ontvangen - en het zekere pad naar meer en beloning.

Dit archetype heeft geleerd om niet vast te zitten in eindeloze cycli. Het weet hoe belangrijk het is om dingen tot een natuurlijk einde te laten komen, in plaats van een voortijdig einde te forceren of vast te houden aan iets dat al dood is. The Nomad is afgestemd op de symfonische beweging in en uit cycli. Dit is zijn dans. Dit is zijn genoegen. Het geeft zich over aan de stroom van het leven. Wassen en afnemen, ebben en stromen, baren en sterven. Deze Nomade nodigt ons uit om niet gehecht te raken aan een bepaalde levenscyclus of uitkomst. Het inspireert ons om ons over te geven aan ons leven en onze natuur te accepteren. Vertrouwen in het leven. Meeleven in het leven. Word er naar geleefd. Dit is de waarheid van de Nomade.

trefwoorden:
Leven en dood, eindes, cycli, Maya, sluiting

Interne motivator:
Voltooiing,De reis

Achillespees:
Ongemakkelijk met de moeilijkheid bij het begin van nieuwe projecten
Frustratie om niet aan iets nieuws te kunnen beginnen

Positieve eigenschappen:
Wijsheid, Inzicht in cycli, Acceptatie en Onthechting

Repressieve aard:​ vastklampen

Je wilt gewoon niet dat dingen eindigen, dus je doet er alles aan om alles te houden zoals het is. Dit is een diepgewortelde angst voor verandering. Het is duidelijk dat aan alles in het leven een einde komt zodat er iets nieuws kan worden geboren. Er zijn veel manieren waarop je verandering kunt weerstaan ​​- door te proberen jong te blijven, door je dierbaren niet hun eigen weg te laten gaan, door op de een of andere manier vast te houden aan het verleden. Dit vastklampen zorgt er echter voor dat je geleidelijk aan verdort. Als je verandering niet omarmt en dingen op natuurlijke wijze laat sterven en vergaan, voorkom je dat het leven zichzelf vernieuwt, waardoor je je eigen gezonde energie en kracht ondermijnt.

Reactieve aard: vlokkig

Je probeert teleurstelling te voorkomen door in de eerste plaats niet echt enige vorm van commitment aan te gaan. Je gaat van het ene ding naar het andere zonder dat de natuurlijke levenscycli zichzelf voltooien. Het dilemma is dat je steeds in dezelfde oude patronen blijft hangen. Door een cyclus te doorbreken voordat deze tot een natuurlijk einde komt, moet je dezelfde cyclus gewoon opnieuw beginnen in een andere vorm. Wat je ook doet om aan de negatieve patronen te ontsnappen, ze blijven terugkomen in je leven. Dit kan een ramp zijn in relaties en in financiën. Je hebt waarschijnlijk een diepgeworteld onvermogen om door te gaan met dingen.

Vragen om te overwegen:

Op welk gebied van je leven verzet je je tegen verandering?
Hoe hebben uw verwachtingen lijden voor u veroorzaakt?
Hoe belangrijk is het om aan de verwachtingen van anderen van jou te voldoen?
Heb je verwachtingen van anderen?
Waar wacht je op?
Welke deuren zie jij opengaan?
Wat heb je nodig om los te laten of te laten sterven?
Heb je een project, relatie of ervaring voortijdig afgebroken?

Biologie Fysiologie: sacrale plexus

Patronen: slachtoffer van uw verwachting

mantra
Ik omarm alle verandering in mij en om mij heen.
Ik voel hoe alle eindes tot een nieuw begin leiden.
Als ik het geheel serveer, voel ik me herboren.

Letting Go of Living and Dying

VERWACHTING - ONTBINDING - VIERING

De 42e Gift of onthechting is een enorm geschenk. Het is overgave aan het leven en je geen zorgen maken over de resultaten. Het opent ons hart - en we vertrouwen weer in het leven. Het begint te beseffen dat het leven weet wat het beste voor ons is. En we beginnen obstakels te zien als een kans voor groei, in plaats van teleurstelling. Onthechting verandert al onze schaduwen in geschenken

De 42e gensleutel gaat van de schaduw van verwachting naar de siddhi van viering en het is de weg van onthechting.

Shadow of Expectation - Wachten op het verwachtingsstation

Verwachting is de droom dat de toekomst een grotere belofte inhoudt dan ons nu. We wachten tot ons leven verbetert - om al het geld te krijgen dat we nodig hebben, van de enige perfecte partner te houden en vrij te zijn om onze dromen waar te maken. Het is willen dat het leven gaat zoals onze geest wil. Toch loopt het leven nooit zoals we het bedoeld hebben - er gebeuren onvoorspelbare gebeurtenissen. Mensen lieten ons in de steek. Teleurstelling gebeurt. We stoppen met vertrouwen in het leven.

Geschenk van onthechting - Het leven is een avontuur

Als we naar het leven luisteren, leren we onze verwachtingen los te laten. Maar we laten onze hoop nooit los. Dit is de 42e gave van onthechting. Het maakt het leven een avontuur in plaats van een voorspelbare film. Het gaat in een diepe stroom met het Universum – in harmonie met de grotere patronen van al het leven. We worden onbevreesder en vertrouwender in die grote stroom.

Onthechting betekent dat we ons hart beginnen te openen en het leven accepteren. Als we dan een groot obstakel tegenkomen, zien we dat als een kans voor groei, in plaats van als een blokkade. We beginnen ons te realiseren dat er in het drama van het leven een prachtige choreografie is waar we geen controle over hebben. En als we ons daaraan overgeven, wordt het leven makkelijker. Dat is de gave van onthechting. Het verandert schaduwen in geschenken. Stel je voor dat je hart zo open is.

Siddhi van viering - De clou

De 42e Siddhi is wat de mystici de tweede geboorte noemen. Het is een complete herschikking van je atomaire structuur. Er zijn geen eindes. Met deze onthulling komt er een einde aan al onze mythen en verhalen. Alle wereldmythen, alle verhalen en drama's komen hier tot een einde. Omdat het verhaal ons of in de val lokt of ons bevrijdt. Dus vier je verhaal - elke wending van het lot. Vier de schaduw, vier het geschenk, vier de siddhi.

Als we echt het hele leven vieren, zullen we ontdekken hoe gelukzaligheid voelt. We zullen de extatische rijken aanraken waar de geest loslaat, waar het denken ophoudt. Als er gedachten komen, zijn het gedachten van God, dus ze brengen alleen maar meer gelukzaligheid teweeg. We zullen weer als een kind worden en al het leven wordt de hemel op aarde.

~ De 42e weg
​Onthechting gebeurt op de tegenovergestelde manier dan men zou denken. Echte onthechting kan niet worden afgedwongen door discipline. Elke poging om onthechting te forceren creëert simpelweg meer gehechtheid. Je kunt een natuurlijke impuls niet oneindig vasthouden. Met echte onthechting geeft men absoluut toe aan elk gevoel. Dit betekent niet dat er naar gehandeld moet worden, maar dat het omarmd, toegestaan en geaccepteerd moet worden.

Poort 42 Toenemen
Poort van groei
De 'Graal' is de Ervaring

Deze Poort maakt deel uit van het Kanaal van Rijping, A Design of Balanced Development, en verbindt het Sacrale Centrum (Poort 42) met het Wortelcentrum (Poort 53). Gate 42 maakt deel uit van het Collective Sensing (Abstract) Circuit met als keynote delen.

Gate 42 is de vasthoudendheid om bij een cyclus te blijven om het inherente potentieel ervan te maximaliseren. Het cyclische proces van de samenvatting genereert groei en evenwichtige ontwikkeling door de verzamelde ervaringen van de mensheid te gebruiken om een ​​basis te leggen voor toekomstige vooruitgang. Elke cyclus die we aangaan, bouwt voort op de lessen die we uit de vorige hebben getrokken. Als een cyclus zijn loop heeft gehad, bepalen we wat nodig is om deze tot een goed einde te brengen. Voordat we een nieuwe cyclus kunnen beginnen, moet de vorige cyclus tot zijn natuurlijke einde worden gebracht, of wat onvoltooid of onvolledig was, zal in de nieuwe opnieuw moeten worden bekeken. Dat geldt vooral in relaties waarin we ons vast kunnen voelen of belemmerd kunnen worden door onopgeloste gedragspatronen die al in onze kindertijd teruggaan. We zijn gefocust op wat er energetisch nodig is om een ​​cyclus of proces te voltooien, en een zwak of onvoldoende ondersteund begin zal ons nerveus en ongemakkelijk maken.

Het is belangrijk dat datgene waartoe we ons verplichten, correct is voor ons, omdat het erg moeilijk voor ons is om ons ergens aan te onttrekken als we ons eraan hebben toegewijd, zoals bijvoorbeeld een ongelukkig huwelijk. Door te wachten tot we ons op ons gemak voelen met het inzetten van onze energie, via onze Strategie en Autoriteit, maximaliseren we ons eigen 'tevredenheidspotentieel'. Zonder Gate 53 om de initiërende vonk te geven, kunnen we ontdekken dat we niet de blijvende kracht hebben om het proces te voltooien, of ons gefrustreerd voelen als we dingen proberen te starten die nooit echt op gang komen.

Poort 42 - Verhogen

Keynote: DE POORT VAN GROEI

Bodygraph-positie: het SACRAL-centrum

Kwartaal: Het Kwartaal van Inwijding - Doel vervuld door Mind

* Hier zien we letterlijk: het einde van de track. Elke trein die naar dit punt rijdt zonder te stoppen, zal zeker een 'dramatisch' einde bereiken.

Met de 42e Poort in de schittering van de zon, kunnen we ons afvragen wat er nog niet af is in ons leven, en hoeveel er gewonnen kan worden door wat het ook is af te maken. Niet iedereen heeft de macht om dingen af ​​te maken, en er kan veel potentieel vrijkomen als we een cyclus voltooien.

Het thema is hier ervaringsgericht en dit is een kans om door ervaring te groeien in de afwerking van iets. Dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat we alles afmaken, het kan ook de volwassenheid zijn om aan onszelf toe te geven dat we er klaar mee zijn. Dit kan dus ook een tijd zijn waarin we overwegen om "onze verliezen te verminderen" en weg te lopen van iets dat onze energie opslokt, terwijl we ons constant zorgen maken dat het blijft hangen.

Het zou een tijd kunnen zijn waarin we nadenken over waar we ons bevinden in de cyclus van relaties, zowel persoonlijk als op carrière gebaseerd. Is het tijd om de zaken af ​​te ronden? In relaties kan dit veel wanhoop en pijn oproepen, maar ook de vastberadenheid die nodig is om verder te gaan. Zoveel relaties blijven ver voorbij hun houdbaarheidsdatum, wanneer ze niet langer productief zijn voor beide partners. Er kunnen ook psychologische littekens zijn door pijnlijke ervaringen die ons belemmeren om ons open te stellen voor nieuwe en uitgebreidere levens. Dit is een goed moment om de draden die ons vasthouden los te maken en vastzittende energie los te laten die kan worden gebruikt om een ​​nieuwe levenscyclus te leiden.

Denk aan het gezegde "Als iets niet goed afloopt, eindigt het niet". Het verleden kan niet ongedaan worden gemaakt, maar iemands perspectief op het verleden kan veranderen. Door die verandering aan te brengen, kunnen negatieve ervaringen uit het verleden grote sterke punten worden, omdat de ervaring je beter voorbereidt op de volgende cyclus, als je eenmaal het perspectief hebt dat je naar een hoger plateau gaat. Dus dit kan een tijd zijn voor vergeving in plaats van spijt.

Zakelijk gezien is dit een tijd om te ontdekken waar u middelen bent kwijtgeraakt door dingen te 'uitstellen' die misschien laag in de volgorde van prioriteiten staan, maar die uiteindelijk allemaal optellen. Kijk naar uw abonnementen, websitedomeinnamen, oude apparatuur die kostbaar of tijdrovend is, lastige confrontaties die moeten worden aangegaan, investeringen die jaar na jaar blijven afnemen, enzovoort.

Het is dus een tijd om 'los te komen' of een tijd om dieper in te gaan op het besef waar je 'vastzit' in je levensreis.

De 32e Poort van Continuïteit is de aardende energie van deze transit. Het geeft ons het bewustzijn om te beoordelen hoe iets het beste tot stand kan worden gebracht. Met het thema 'faalangst' kunnen we gepast handelen, volgens onze Strategie en Autoriteit, of de angst ons laten overweldigen en merken dat we twijfelen over het beëindigen van iets. Het kan een goed moment zijn om af te stemmen op wie en wat er om je heen is dat je kan helpen om elk onvoltooid project tegen een betaalbare prijs te voltooien.

Harmonische Poort

Als je de 53e Poort van Begin in je kaart hebt staan ​​en de 42e Poort-invloed van eindes komt eraan te pas, dan kunnen we de thema's van 'Het Kanaal van Rijping' overwegen. Dit is dus een tijd om na te denken over de cycli in je leven en waar je je in bevindt. Sta je aan het begin, midden of einde? Groei je in de ervaringen die je doormaakt in regelmatige cycli... of niet? Herhaal je dezelfde cycli waar je al te lang in zit?

Het is ook een goed moment om na te denken over de snelheid waarmee u zich in uw cycli ontwikkelt. Groeit u bijvoorbeeld zakelijk te snel en op een onevenwichtige, roekeloze manier? Zijn er bronnen of advies die u zou kunnen gebruiken om u naar het volgende niveau te helpen? Zijn er mogelijkheden om te groeien door het vormen van affiliaties waar u zowel een doorgeefluik voor de verkoop kunt zijn als de leverancier van wat wordt verkocht?

Overweeg of je (volgens Strategie en Autoriteit) correct in een cyclus bent beland die je nu slopend vindt, als het niet correct was, dan is het onwaarschijnlijk dat het ooit echt iets is waar je bij betrokken zou moeten zijn. Dit is het moment om het te laten vallen.