Sleutels test Laura

Masterclass: ongeremd uitspreken (47 minuten)

In deze masterclass ontdek je jouw persoonlijke sleutel om je vrijer uit te spreken en in verbinding te blijven. Je neemt een deep dive in het keelcentrum en jouw Mercurius. Je ontdekt welk dieper liggend patroon je weerhoudt om vrijuit te zeggen wat je wilt zeggen. Deze masterclass is interessant voor jou wanneer het nu nog niet lukt om je boodschap helder over te brengen naar je ideale klant.

Masterclass ’emoties, passie en beleving’ (1 uur en 15 min)

In deze masterclass duik je in je emotionele centrum en de Gene Keys sleutel die gaat over jouw emotionele wijsheid. Je ontdekt aan hand van 5 stappen jouw sleutel naar emotionele bevrijding. Deze masterclass is interessant wanneer jij je nu te vaak laat (af)leiden door emoties en je nog te weinig laat leiden door je vurige passie in het ondernemerschap.

Masterclass ‘boost je eigenwaarde’ (2 uur)

In de masterclass 'boost je eigenwaarde' ga jij de diepte in op je wilcentrum die staat voor eigenwaarde en wilskracht. In 3 stappen krijg je helderheid in hoe dit centrum voor jou werkt, de interactie met je omgeving in het 'niet goed genoeg voelen' en je bevrijdende sleutel om dit patroon te doorbreken.

Bundel: transformatief ademen

De bundel transformatief ademen bestaat uit een tweedelige transformatieve ademreis (2x een uur) en een serie (audio) ademoefeningen gericht op het doorbreken van oude patronen. De ademoefeningen zijn voor dagelijks gebruik om je proces te ondersteunen. Deze bundel is interessant wanneer je al ervaring hebt met de kracht van ademen en je klaar bent om diepgewortelde patronen te doorbreken. Het is een mooie aanvulling op de bundel verbindend ademen.

Bundel: feminine business

De bundel feminine business bestaat uit een 4 delen. Een video met vier praktische tips om in de 'aan' stand te komen, een audio over hoe vrouwelijke - en mannelijke energie samenwerken, een video over de kracht van je emoties en een video over creëeren met de maanenergie. Deze bundel is interessant wanneer je als vrouwelijke ondernemer een gezond balans wil creëeren tussen je gevoelskant en je actiegerichtheid.

Bundel: verbindend ademen

De bundel verbindend ademen bestaat uit de workshop 'de kracht van ademen', een 11-daagse ademtraining en een serie (audio) ademoefeningen gericht op een specifiek thema. Het geef je alle tools in handen om 'te zakken in lichaam', de verbinding tussen je hoofd, hart en buik te versterken en je gevoel om te zetten in concrete actie. Deze bundel is interessant wanneer je op dit moment niet de rust en helderheid ervaart om concrete stappen te zetten in je business.

Training: North Node en South Node

In deze training duik je in je Human Design poorten de Nort Node en de South Node in combinatie met je G(ps)centrum. Het heeft je de tools in handen om je innerlijke kompas te kalibreren zodat het als een duidelijk navigatietool werkt in je ondernemersavontuur. Het geeft inzicht of je van de 'structuur' of 'go with the flow' bent, je levenslessen die jij jouw klanten mag aanleren en een heldere richting gericht op je toekomstige businessgroei.

Training: ontdek je manifesteerroute

In deze training ontdek je jouw unieke manifesteerroute gebaseerd op je Human Design in combinatie met de wet van aantrekkingskracht. Deze module bestaat uit een introductievideo met praktische tips, een e-book waarin jij de delen uit je chart vindt die invloed hebben op je manifestaties en een uitgebreide masterclass om zelf praktisch aan de slag te gaan. Alles komt samen in het bijbehorende werkboek voor een concreet manifestatieplan voor de komende drie maanden