Stap 2 Next level voor Pauwervrouwen

Welkom bij stap 2 om next level te gaan in je leven & business

Vandaag gaan we kijken naar jouw Human Design centrums. Human Design kent 9 centrums die zowel ingekleurd/gesloten als wit/open kunnen zijn. De ingekleurde centrums zijn jouw superpowers. En in jouw open centrums zitten mogelijke patronen die je afleiden.

Patronen hebben is ok. Wij mensen houden van routine en dat dingen op de manier gaan zoals we gewend zijn. We zijn immers een roedeldier. Patronen zijn interessant om naar te kijken als je niet komt waar je echt wilt zijn. Want dan leiden ze je af van jouw ware natuur. Dit kan voelen als hard werken, tegen de stroom in of dat je je afgescheiden voelt.

De Human Design centrums kunnen je daar nieuwe inzichten in geven om de belemmerende patronen te doorbreken.

Inzicht is leuk, het toepassen brengt de magie

Vandaag heb ik weer 2 nieuwe pauwervragen voor je. Deze vragen geven je nieuwe inzichten om het daadwerkelijk anders te doen. Bij deze de tips die ik gisteren met je deelde. Kijk voor jezelf hoe jij op eigenwijze het meeste haalt uit deze 3 daagse.

Dit zijn mij tips voor jou:

  • Pak een schrijfboekje en schrijf de vragen op. Zet een fijn muziekje op, pak er een kopje thee bij en pak een fijne pen. Ik houd zelf van gekleurde pennen om woorden te onderstrepen of te tekenen. Kijk wat jij fijn vind. En begin met schrijven. Het maakt niet uit waar of dat de woorden voor nu duidelijk zijn. Als je niet weet wat je moet schrijven, is dat wat je opschrijft. Hoe meer je schrijft hoe meer het duidelijk wordt. Werkt dit ook niet, lees dan verder voor de volgende tip.
  • Vind je het fijn om wat meer de rust te pakken voordat je gaat schrijven? Zet dan fijne muziek op en ga dansen. Mijn favoriete dansmuziek is van Shakira. Dansen verbeterd de verbinding met je bewustzijn, lichaam en je onderbuik. Het punt waar wij vrouwen de creatiekracht vandaan halen zit in de onderbuik. Ga na een aantal nummers alsnog aan de slag met de schrijfopdracht.
  • Delen = helen. Ook als dit spannend voelt. (Geheimpje: dit heeft iedereen). Deel daarom je inzichten in de besloten Facebookgroep PAUWERVROUWEN.