Stap 3 Next level voor Pauwervrouwen

Welkom bij stap 3 om next level te gaan in je leven & business

Vandaag zet jij de 3e stap om next level te gaan in je leven & business. Het onderwerp waar we het over gaan hebben is 'keuzes maken die je daadwerkelijk verder brengen'. Want niet elke keuze brengt je dichterbij je verlangens. Een belangrijke schakel vanuit Human Design is je 'inner authority' oftewel je innerlijke autoriteit. Deze vind je in jouw Human Design chart. Pak deze er dus bij en start met het kijken van deze video.

Wat is de stap die je dichterbij je verlangens brengt?

Wauw, dit is de laatste dag van de 3-daagse Break the chain. Een waardevolle trigger om next level te gaan in je business. Dank je wel voor je deelname. Ik heb ontzettend veel plezier gehad in het maken van deze waardevolle 3-daagse. En als Generator voel ik de voldoening waar ik in mijn werk naar verlang.

En hoe zit dit bij jou? Ervaar jij voldoening in je leven en je business? Wat is jouw verlangen voor de komende 4 maanden? En wat is de concrete stap die jij nu gaat zetten?

Want dromen is leuk, maar dan ben je er nog niet. Voorheen deed ik vooral veel om mijn dromen uit te laten komen. En als dat niet ging zoals ik wilde dan ging ik nog meer doorduwen om het voor elkaar te krijgen. Pffff wat koste het me veel tijd en energie om de dingen voor elkaar te krijgen. Herken je dat?

Na mijn grote doorbraak weet ik: dit kan én mag anders. Ik mag meer vanuit mijn Fempauwer leven. Dit gaat meer over dromen, durven, doen, doorgaan en dankbaar. Oftewel meer vanuit de 5D leven en ondernemen.

In korte tijd heb ik vanuit Human Design een stevige basis neergezet voor mijn business. En ook mijn relatie, vriendschappen en familie zijn veranderd. Door meer mijn ware natuur te laten zien, reageert mijn omgeving ook anders op mij. Het lijkt wel of dingen makkelijker en lichter worden. En deuren openen die voorheen gesloten bleven. Dit zie ik ook bij mijn klanten. En het is mijn ultieme wens voor jou: dat je gaat leven en ondernemen zoals het voor jou bedoeld is.

Als afsluiter van deze 3-daagse heb ik nog 2 krachtige pauwervragen voor jou. Check de afbeelding en deel je ervaringen in de besloten Facebookgroep PAUWERVROUWEN.