Welkom bij Be clear minded

Welkom, bij het online platform van Be clear minded

Moedig leiderschap voor professionals die het anders willen doen

start hier met het Be clear minded aanbod:

Binnen de online omgeving krijg je toegang tot diverse (verdiepende) trainingen om nog meer afgestemd te werken. Deze trainingen volg je in je tijd en tempo en zijn ter voorbereiding van de trajecten die volgt. Tijdens de coachsessie's, live trainingen of workshops kun je jouw vragen stellen en kunnen we gerichter aan het werk.

Tijdens je intake heb je met Marleen afgesproken tot welke trainingen dit zijn. Je ziet (als het goed is) onderstaand de button van die trainingen.  De gekleurde afbeeldingen geven direct toegang tot de inhoud. Je klikt op de afbeelding en komt automatisch in de training. Je ziet ook zwart/wit afbeeldingen. Deze geven toegang tot de overzichtspagina van de training. Je leest daar meer uitleg over de inhoud én je vind daar een betaaloptie om toegang te krijgen. Wil je graag toegang dan krijg je direct na betaling automatisch toegang krijgen tot jouw keuze.

Basisprofiel Human Design

Ontdekkingsreis van 2,5 uur door je Human Design chart. Met achtergrond informatie over hoe je jouw chart aanvraag en leest én hoe je de info praktisch kunt toepassen in j leven, werk en business.

Je stemt de inhoud met één klik af op jouw persoonlijke basisprofiel. Je vind onder andere een e-book over je type, audio over je strategie en autoriteit, jouw ingekleurde en open centrums én over de twee cijfers uit je profiel.

Hierdoor kun je de volle focus leggen op jouw blauwdruk en hoe je meer vanuit eigenheid, authenticiteit en verbinding je eigen pad kunt maken. Je krijgt toegang tot e-books, audio's & video's. Als bonus ontvang je toegang tot de masterclass 'connecting the dots' van 1,5 uur en Q&A video's (4 uur aan opnames).

Ademtrainingen:

Verbindend ademen

Deze training geeft toegang tot de tools, inzichten om weer in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en je omgeving aan de hand van je eigen adem.

Bevrijdend ademen

Deze training geeft toegang tot de tools, inzichten om met de kracht van je eigen adem patronen te doorbreken.

Ondernemers trainingen:

Busines drive

Dit is de eerste module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je type, strategie & autoriteit.

Business distraction

Dit is de tweede module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je open centrum. 

Businesspower

Dit is de derde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je ingekleurde centrums.

Feminine business

Dit is de vierde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je vrouwelijke energie kunt werken.

Businesspath

Dit is de vijfde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in de twee cijfers van je profiel en de basis van Gene Keys.

Business breaktrough

Dit is de zesde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in de feargates en ontdek je hoe je dit patroon kan doorbreken. 

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Zit je nu in een training of programma zonder persoonlijke begeleiding en wil je weten welke mogelijkheid het beste bij jou past? Laten we dan persoonlijk kennismaken en de opties bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak van 30 minuten en dan hoor ik graag je verlangens.

1-1 met Marleen werken

Wil je 1-1 met Marleen werken of heb je een 1-1 traject geboekt, plan dan rechtstreeks in de agenda je calls. Check ook of je een kortingscode hebt ontvangen wanneer je in een traject zit.

Heb je problemen met inloggen?
Check onderstaande tips:

Of loop je ergens anders tegenaan? Lees dan eens de veelgestelde vragen hieronder. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen. Staat jouw vraag er niet bij? Of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je graag verder.

Dat kan. Ik geef je graag toegang tot extra trainingen en programma's. Stuur me een mail via onderstaand formulier en geef duidelijk aan tot welk programma of training je toegang wilt. Je ontvangt dan van mij een betaallink. Na betaling krijg je automatisch toegang tot het programma of de training.

Om de inhoud van websites snel te kunnen laden werken browsers met Cache. Een deel van een website wordt dan opgeslagen in jouw browser zodat de informatie niet steeds opnieuw ingeladen hoeft te worden. Soms kan het echter voorkomen dat jouw browser nog oude informatie laat zien. Hij 'denkt' dan dat jij nog geen toegang hebt tot de cursus. Je kunt jouw browser dan vragen om de Cache leeg te gooien en de actuele informatie opnieuw binnen te halen. Meer uitleg hierover en hoe je dat doet in Chrome kun je zien in deze volgende video.

Je kunt ook altijd een incognito tabblad in jouw browser gebruiken om dit soort problemen te voorkomen. 

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.