Welkom bij Uncage

Welkom, bij Uncage

Bevrijd je pure versie met al haar rauwe randen.

start hier met het Uncage programma:

Binnen het Uncage programma vind je drie delen. Wanneer je voor het eerst instapt in het jaarprogramma dan heb je toegang tot deel 1 'Uncage'. Na het jaarprogramma kun je kiezen voor de verlengen en toegang krijgen tot de volgende delen.  

De gekleurde afbeeldingen geven toegang tot de delen waar je voor hebt aangemeld. De zwart/wit afbeeldingen geven weer wat er nog meer mogelijk is binnen het Uncage programma.

Deel 1: Human Design & Uncage

In deel 1 maak je een deep dive in je Human Design chart. Je ontdekt wat dát deel is dat je op een natuurlijke manier impact maakt en kunt expanderen. Je maakt ook kennis met Gene Keys en gaat je verdiepen in jouw eerste vier bevrijdende sleutels.

Deel 2: Path of liberation

In deel 2 ga je dé vervolg stap zetten met Gene Keys. Je loopt jouw persoonlijke pad van de bevrijding. Je gaat aan de slag met de persoonlijke sleutels die samen het pad laten ontvouwen wat jou de vrijheid, verbinding en bevrijding geeft om je eigen pad te maken.

Deel 3: wings of liberation

In deel 3 ga jij dé verdiepende stap zetten met Gene Keys. Je ontvouwt het pad naar abundance, wealth & prosperity. Het brengt je persoonlijke sleutel naar een leven gevuld met overvloed aan wat je vervulling & vrijheid geeft.

Maandcalls

Klik op onderstaande button en krijg toegang tot de opnames van de maandcalls. Je ziet alleen de opnames die zijn gemaakt tijdens jouw membership.

1-1 met Marleen werken

Wil je 1-1 met Marleen werken of heb je een 1-1 traject geboekt, plan dan rechtstreeks in de agenda je calls. Check ook of je een kortingscode hebt ontvangen wanneer je in een traject zit.

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Zit je nu in een training of programma zonder persoonlijke begeleiding en wil je weten welke mogelijkheid het beste bij jou past? Laten we dan persoonlijk kennismaken en de opties bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak van 30 minuten en dan hoor ik graag je verlangens.

Heb je problemen met inloggen?
Check onderstaande tips:

Of loop je ergens anders tegenaan? Lees dan eens de veelgestelde vragen hieronder. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen. Staat jouw vraag er niet bij? Of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je graag verder.

Dat kan. Ik geef je graag toegang tot extra trainingen en programma's. Stuur me een mail via onderstaand formulier en geef duidelijk aan tot welk programma of training je toegang wilt. Je ontvangt dan van mij een betaallink. Na betaling krijg je automatisch toegang tot het programma of de training.

Om de inhoud van websites snel te kunnen laden werken browsers met Cache. Een deel van een website wordt dan opgeslagen in jouw browser zodat de informatie niet steeds opnieuw ingeladen hoeft te worden. Soms kan het echter voorkomen dat jouw browser nog oude informatie laat zien. Hij 'denkt' dan dat jij nog geen toegang hebt tot de cursus. Je kunt jouw browser dan vragen om de Cache leeg te gooien en de actuele informatie opnieuw binnen te halen. Meer uitleg hierover en hoe je dat doet in Chrome kun je zien in deze volgende video.

Je kunt ook altijd een incognito tabblad in jouw browser gebruiken om dit soort problemen te voorkomen. 

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.