Welkom Empower your Design

Welkom, bij Empower your Design

Empowertraject voor meer vuur, vrijheid en vervulling in je leven en werk.

Human Design

Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en toch kijken we onbewust naar een ander om succesvol te zijn. Weten wie je bent voorkomt vooruitduwen en veilige keuzes die energie, tijd en geld kosten.  Wanneer je weet wat je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zijn, krijg je een betere interactie met jezelf én je omgeving. 

Met je blauwdruk in de hand weet je hoe je van nature handelt, doet en denkt zonder de invloed van je omgeving. Het maakt dat je meer easygoing leeft en krachtige keuzes maakt om je grenzen te verleggen. Je ervaart weer het vuur, de vrijheid en de vervulling in je leven én je business.  

Human Design is altijd de insteek bij een Empower your Design traject. Het geeft helderheid in wie jij bent, je talenten en je mogelijkheden. Tijdens de 1-1 of groepscalls gaan we de diepte in op jouw specifieke thema. Heb je vragen inhoudelijk over de trainingen dan kun je deze in de community stellen.

Binnen de online omgeving krijg je toegang tot online content, trainingen en programma's. Onderstaand zie je aan de hand van de afbeeldingen tot welke je toegang hebt. De gekleurde afbeeldingen geven direct toegang tot de inhoud. Je klikt op de afbeelding en komt automatisch in het programma. Je ziet ook zwart/wit afbeeldingen. Deze geven toegang tot de overzichtspagina van de training of programma. Je leest daar meer uitleg over de inhoud. Wil je toegang tot deze trainingen of programma.

Ga zelf aan de slag:

Basis profiel

Ontdekkingsreis van 2,5 uur door je Human Design chart. Met achtergrond informatie over hoe je jouw chart aanvraag en leest én hoe je de info praktisch kunt toepassen in je leven, werk en business.

Je stemt de inhoud met één klik af op jouw persoonlijke basisprofiel. Je vind onder andere een e-book over je type, audio over je strategie en autoriteit, jouw ingekleurde en open centrums én over de twee cijfers uit je profiel.

Hierdoor kun je de volle focus leggen op jouw blauwdruk en hoe je meer vanuit eigenheid, authenticiteit en verbinding je eigen pad kunt maken. Je krijgt toegang tot e-books, audio's & video's. Als bonus ontvang je toegang tot de masterclass 'connecting the dots' van 1,5 uur en Q&A video's (4 uur aan opnames).

Empower your design

Dit traject is gericht om je te empoweren vanuit je pure versie met al haar rauwe randen. Waar ligt jouw innerlijke drive en hoe kun je krachtige keuzes maken én open staan voor de kansen en mogelijkheden die zich openen op je pad.

Je ontvangt een basis en verdiepingsprofiel op basis van je Human Design chart. Naast de e-books ontvang je ook audio's zodat je in je eigen tijd en tempo kunt verdiepen in de meest belangrijke persoon in je leven: jij!.

Tijdens de 1-1 calls gaan we samen de diepte in op een specifiek thema die op dit moment in je leven of werk speelt. Jouw Human Design houden we binnen handbereik en tegelijk gaan we intuïtief kijken wat jij echt nodig hebt. Het traject is gericht om met vernieuwde energie te kijken naar je leven en gerichte stappen te zetten.

Lead by Design

BESCHIKBAAR IN FEBRUARI 2024

Dit programma is voor leiders, coaches en mentors die het beste uit zichzelf en anderen naar boven willen halen. Het leert je om in één oogopslag het potentieel van je team, klant of collega te zien in een Human Design profiel.

In eerste instantie ga jij je verdiepen in je persoonlijke Human Design. Wanneer je meer helderheid hebt in je kerneigenschappen, uitdagingen en mogelijkheden ga je een stap verder. Je gaat ontdekken hoe je in één oogopslag een chart van iemand anders kunt lezen en hoe je concreet de ander kunt coachen vanuit Human Design.

Je krijgt toegang tot diverse trainingen 'De basis en verdieping van Human Design, 'Mix Human Design met jouw manier van werken', en 'lees in één oogopslag het Human Design potentieel '. Je krijgt toegang tot diverse e-books, audio's, uitgewerkte profielen om je Human Design kennis te boosten.

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Zit je nu in een training of programma zonder persoonlijke begeleiding en wil je weten welke mogelijkheid het beste bij jou past? Laten we dan persoonlijk kennismaken en de opties bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak van 30 minuten en dan hoor ik graag je verlangens.

1-1 met Marleen werken

Wil je 1-1 met Marleen werken of heb je een 1-1 traject geboekt, plan dan rechtstreeks in de agenda je calls. Check ook of je een kortingscode hebt ontvangen wanneer je in een traject zit.

Heb je problemen met inloggen?
Check onderstaande tips:

Of loop je ergens anders tegenaan? Lees dan eens de veelgestelde vragen hieronder. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen. Staat jouw vraag er niet bij? Of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je graag verder.

Dat kan. Ik geef je graag toegang tot extra trainingen en programma's. Stuur me een mail via onderstaand formulier en geef duidelijk aan tot welk programma of training je toegang wilt. Je ontvangt dan van mij een betaallink. Na betaling krijg je automatisch toegang tot het programma of de training.

Om de inhoud van websites snel te kunnen laden werken browsers met Cache. Een deel van een website wordt dan opgeslagen in jouw browser zodat de informatie niet steeds opnieuw ingeladen hoeft te worden. Soms kan het echter voorkomen dat jouw browser nog oude informatie laat zien. Hij 'denkt' dan dat jij nog geen toegang hebt tot de cursus. Je kunt jouw browser dan vragen om de Cache leeg te gooien en de actuele informatie opnieuw binnen te halen. Meer uitleg hierover en hoe je dat doet in Chrome kun je zien in deze volgende video.

Je kunt ook altijd een incognito tabblad in jouw browser gebruiken om dit soort problemen te voorkomen. 

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.