Welkom Master your Design

Welkom, bij het Master your Design

Verdiepende Human Design masterclassess voor helderheid, vrijheid en vervulling.

Verdiepende masterclassess

Klik op onderstaande gekleurde button en krijg toegang tot de masterclass waar jij je voor hebt aangemeld. Wil je toegang tot één van de andere masterlcassess? Klik op de zwart/wit button en lees meer info. Je vind daar ook een bestelbutton waarmee je direct toegang krijgt tot de inhoud van de masterclass.

Boost je eigenwaarde

Welke triggers en uitdagingen hebben invloed op de waarde die jij jezelf geeft. 

Waar houd jij je nu nog klein in je business en vraag je nu nog te lage prijzen of trek je klanten aan die je geen voldoening brengen. Ontdek hoe je dit (vaak onbewuste) patroon doorbreekt en de leukste en best betalende klanten aantrekt.

Onbewust vinden we nogal wat van de waarde die we leveren, de prijzen die we vragen (of van andere ondernemers) en dit maakt dat de geldstroom in business nog niet volledig stroomt. 

Duik in je Human Design, omarm het schaduwdeel die over jouw ware goud ligt. Aan het einde van de masterclass weet jij hoe jij je eigenwaarde kunt boosten (keer op keer).

Slow down

Wanneer draait je innerlijke drive overuren en mag jij eerder op de rem trappen?

Manifesteren

Ontdek je unieke manifestatie sleutel en trek wél je verlangens aan.

1-1 met Marleen werken

Wil je 1-1 met Marleen werken of heb je een 1-1 traject geboekt, plan dan rechtstreeks in de agenda je calls. Check ook of je een kortingscode hebt ontvangen wanneer je in een traject zit.

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Zit je nu in een training of programma zonder persoonlijke begeleiding en wil je weten welke mogelijkheid het beste bij jou past? Laten we dan persoonlijk kennismaken en de opties bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak van 30 minuten en dan hoor ik graag je verlangens.

Heb je problemen met inloggen?
Check onderstaande tips:

Of loop je ergens anders tegenaan? Lees dan eens de veelgestelde vragen hieronder. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen. Staat jouw vraag er niet bij? Of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je graag verder.

Dat kan. Ik geef je graag toegang tot extra trainingen en programma's. Stuur me een mail via onderstaand formulier en geef duidelijk aan tot welk programma of training je toegang wilt. Je ontvangt dan van mij een betaallink. Na betaling krijg je automatisch toegang tot het programma of de training.

Om de inhoud van websites snel te kunnen laden werken browsers met Cache. Een deel van een website wordt dan opgeslagen in jouw browser zodat de informatie niet steeds opnieuw ingeladen hoeft te worden. Soms kan het echter voorkomen dat jouw browser nog oude informatie laat zien. Hij 'denkt' dan dat jij nog geen toegang hebt tot de cursus. Je kunt jouw browser dan vragen om de Cache leeg te gooien en de actuele informatie opnieuw binnen te halen. Meer uitleg hierover en hoe je dat doet in Chrome kun je zien in deze volgende video.

Je kunt ook altijd een incognito tabblad in jouw browser gebruiken om dit soort problemen te voorkomen. 

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.