Welkom bij trainingen

Welkom, bij de losse trainingen

Bevrijd je pure versie met al haar rauwe randen.

Losse trainingen

Binnen de online omgeving kun je toegang krijgen tot trainingen, masterclasses en programma's om nog meer afgestemd te werken. Onderstaand zie je aan de hand van de afbeeldingen tot welke je toegang hebt. De gekleurde afbeeldingen geven direct toegang tot de inhoud. Je klikt op de afbeelding en komt automatisch in het programma.

Je ziet ook zwart/wit afbeeldingen. Deze geven toegang tot de overzichtspagina van de training, masterclass of programma. Je leest daar meer uitleg over de inhoud én je vind daar een betaaloptie om toegang te krijgen. Wil je graag toegang dan krijg je direct na betaling automatisch toegang krijgen tot jouw keuze.

Overzicht trainingen:

Human Design basiprofiel

Ontdekkingsreis van 2,5 uur door je Human Design chart. Met achtergrond informatie én hoe je de info praktisch kunt toepassen in je leven, werk en business.

Busines drive

Dit is de eerste module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je type, strategie & autoriteit.

Business distraction

Dit is de tweede module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je open centrum. 

Businesspower

Dit is de derde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je ingekleurde centrums.

Feminine business

Dit is de vierde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je vrouwelijke energie kunt werken.

Businesspath

Dit is de vijfde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in de twee cijfers van je profiel en de basis van Gene Keys.

Business breaktrough

Dit is de zesde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in de feargates en ontdek je hoe je dit patroon kan doorbreken. 

Verbindend ademen

Deze training geeft toegang tot de tools, inzichten om weer in verbinding te komen met jezelf en je omgeving aan de hand van je eigen adem.

1-1 met Marleen werken

Wil je 1-1 met Marleen werken of heb je een 1-1 traject geboekt, plan dan rechtstreeks in de agenda je calls. Check ook of je een kortingscode hebt ontvangen wanneer je in een traject zit.

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Zit je nu in een training of programma zonder persoonlijke begeleiding en wil je weten welke mogelijkheid het beste bij jou past? Laten we dan persoonlijk kennismaken en de opties bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak van 30 minuten en dan hoor ik graag je verlangens.

Heb je problemen met inloggen?
Check onderstaande tips:

Of loop je ergens anders tegenaan? Lees dan eens de veelgestelde vragen hieronder. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen. Staat jouw vraag er niet bij? Of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je graag verder.

Dat kan. Ik geef je graag toegang tot extra trainingen en programma's. Stuur me een mail via onderstaand formulier en geef duidelijk aan tot welk programma of training je toegang wilt. Je ontvangt dan van mij een betaallink. Na betaling krijg je automatisch toegang tot het programma of de training.

Om de inhoud van websites snel te kunnen laden werken browsers met Cache. Een deel van een website wordt dan opgeslagen in jouw browser zodat de informatie niet steeds opnieuw ingeladen hoeft te worden. Soms kan het echter voorkomen dat jouw browser nog oude informatie laat zien. Hij 'denkt' dan dat jij nog geen toegang hebt tot de cursus. Je kunt jouw browser dan vragen om de Cache leeg te gooien en de actuele informatie opnieuw binnen te halen. Meer uitleg hierover en hoe je dat doet in Chrome kun je zien in deze volgende video.

Je kunt ook altijd een incognito tabblad in jouw browser gebruiken om dit soort problemen te voorkomen. 

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.