Welkom, bij het online platform van Marleen Kooi

Bevrijd je pure versie met al haar rauwe randen.

start hier met het Uncage:

Deel 1

In deel 1 maak je een deep dive in je Human Design chart. Je ontdekt wat dát deel is dat je op een natuurlijke manier impact maakt en kunt expanderen. Je maakt ook kennis met Gene Keys en gaat je verdiepen in jouw eerste vier bevrijdende sleutels.

Deel 2

In deel 2 ga je dé vervolg stap zetten met Gene Keys. Je loopt jouw persoonlijke pad van de bevrijding. Je gaat aan de slag met de persoonlijke sleutels die samen het pad laten ontvouwen wat jou de vrijheid, verbinding en bevrijding geeft om je eigen pad te maken.

Deel 3

In deel 3 ga jij dé verdiepende stap zetten met Gene Keys. Je laat jouw persoonlijke pad ontvouwen naar abundance, wealth & prosperity. Het brengt je persoonlijke sleutel naar een leven gevuld met overvloed aan wat je voldoening & vrijheid geeft.

Maandcalls

Klik op onderstaande button en krijg toegang tot de opnames van de maandcalls. Je ziet alleen de opnames die zijn gemaakt tijdens jouw membership.

1-1 met Marleen werken

Wil je 1-1 met Marleen werken of heb je een 1-1 traject geboekt, plan dan rechtstreeks in de agenda je calls. Check ook of je een kortingscode hebt ontvangen wanneer je in een traject zit.

Losse masterclasses

Binnen het Uncage by Design vind je een scala aan bevrijdende masterclasses aan de hand van jouw persoonlijke Human Design.Onderstaand vind je het overzicht van alle losse masterclasses. Elke masterclass kent een specifiek thema waarin je de diepte ingaat. Deze masterclasses zijn te binge watchen en eventueel in combi met een verdiepende 1-1. 

Onderstaand zie je aan de hand van de gekleurde of de zwart/wit afbeeldingen tot welke masterclasses je toegang hebt. De gekleurde buttons geven direct toegang tot de masterclass. De zwart/wit geven toegang tot de info en aanmeldpagia voor deze specifieke masterclass.

Bold moves

Hoe maak je op een easygoing way bold moves en verleg je jouw grenzen? Jouw persoonlijke sleutel vind je in deze masterclass.

Programma's & bundels

Binnen de online omgeving kun je toegang krijgen tot programma's om nog meer afgestemd te werken. Onderstaand zie je aan de hand van de gekleurde afbeeldingen tot welke je toegang hebt. Je klikt op de button en komt automatisch in het programma.

Je ziet ook zwart/wit buttons deze geven toegang tot de overzichtspagina het specifieke programma. Je lees daar meer uitleg over de inhoud, video én je vind daar een betaaloptie om toegang te krijgen. Wil je graag toegang tot de training, programma of bundel dan kun je direct na betaling automatisch toegang krijgen tot jouw keuze.

Programma's en bundels:

Get uncaged adventure

Dit is een businessprogramma gebasseerd op jouw persoonlijke Human Design. Met één klik stem je dit programma af op jouw unieke design. Het is gericht om jouw unieke vibe, potentieel & talenten te bevrijden.

In 6 modules verdiep je je in je type, centrums, profiel en de delen in je Human Design chart die je nu nog klein houden.

Het geeft je aan de hand van e-book, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in hoe jij jouw business kunt neerzetten.

Verdiepend adem programma

Dit programma geeft toegang tot het complete adem programma. Het brengt je de helderheid in jouw belemmerende patronen én hoe je deze met de kracht van je adem zelf kunt doorbreken.

Je krijgt toegang tot de online trainingen 'de kracht van je eigen adem', 11-daagse online training en 'bevrijdend ademen'. Je krijgt toegang tot een verdiepende ademtraining , verdiepende video's en database met verbindende en bevrijdende ademoefeningen.

Coachen by design programma

Dit programma is voor leiders, coaches en mentors die het beste uit zichzef en anderen naar boven willen halen. Het leert je om in één oogopslag het potentieel van je team, klant of collega te zien in een Human Design profiel.

Je krijgt toegang tot diverse trainingen 'De basis en verdieping van Human Design, 'Mix Human Design met jouw manier van werken', en 'lees in één oogopslag het Human Design potentieel '. Je krijgt toegang tot diverse e-books, audio's, uitgewerkte profielen om je Human Design kennis te boosten.

Losse trainingen:

Human Design profiel

Ontdekkingsreis van 2,5 uur in je Human Design profiel. Waarbij je met één klik de inhoud compleet afstemd op je persoonlijjke basisprofiel.

Hierdoor kun je de volle focus leggen op jouw blauwdruk en hoe je meer vanuit eigenheid, authenciteit en verbinding je eigen pad kunt maken.

Je krijgt toegang tot e-books, audio's & video's. Als bonus ontvang je toegang tot de masterclass 'connecting the dots' van 1,5 uur en Q&A video's (4 uur aan opnames).

Businessdrive

Dit is de eerste module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je type, strategie & autoriteit.

Deze training geeft je inzicht in hoe jouw energie (en die van je business) voluit kan stromen, je de beste keuzes maakt (en twijfel en compromis doorbreekt) én hoe je daadwerkelijk productieve stappen zet in je business.

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in jouw Human Design type, strategie & autoriteit.

Businessdistraction

Dit is de tweede module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je open centrum. 

Deze training geeft je inzicht in jouw open centrums en hoe je kunt voorkomen dat de valkuilen je afleiden van wat je echt wilt doen. Open centrums zijn spiegels voor je omgeving en je mag leren te stoppen met sponsen.

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in je open centrums.

Businesspower

Dit is de derde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in je ingekleurde centrums.

Deze training geeft je inzicht in jouw ingekleurde centrum en hoe je deze als een krachtig natuurlijk talent kunt inzetten. Ingekleurde centrum zijn krachtige drivers in je dagelijks leven en je business en je mag leren hoe je deze krachtig inzet. 

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in je ingekleurde centrums.

Feminine business

Dit is de vierde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in hoe je vanuit je feminine energy jouw business kunt neerzetten.

Je krijgt toegang tot diverse video's en audio's waarbij je je gaat verdiepen in diverse aspecten van jouw vrouwelijke energie.

Bijvoorbeeld over de kracht van emoties, creëeren vanuit maanenergie en een gezond balans tussen de mannelijke doe en vrouwelijke voel energie.

Businesspath

Dit is de vijfde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in de twee cijfers van je profiel en de basis van Gene Keys.

Deze training geeft je inzicht hoe je jouw eigen pad maakt en in vrijheid kunt lopen. De twee cijfers uit je profiel brengen helderheid in jouw persoonlijkheid, jouw way of life en hoe jij van nature jouw business leidt.

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in de cijfers van je profiel.

Businessbreaktrough

Dit is de zesde module van het 'Get uncaged' programma waarbij je een deep dive maakt in de feargates en ontdek je de intuitieve boodschap om het patroon te doorbreken. 

Deze training geeft je inzicht in de werking van jouw miltcentrum, de poorten die ook wel feargates worden genoemd én de fluisterende boodschap die zit verborgen in deze Human Design poorten.

Het geeft je aan de hand van e-books, audio's & video's inzichten, handvatten en verdieping in jouw miltcentrum en de bijbehorende poorten.

Verbindend ademen

Dit programma geeft toegang tot de tools, inzichten om weer in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en je omgeving aan de hand van je eigen aden.

Het programma bestaat uit een 11 daagse ademtraining, workshop 'de kracht van je eigen adem, instructievideo's en database met audio's van ademoefeningen.

Je kunt na het volgende van de trainingen elke dag een keuze maken voor een afgestemde ademoefening voor meer helderheid en verbinding.

Bevrijdend ademen

Dit programma geeft toegang tot de tools, inzichten om met de kracht van je eigen adem patronen te doorbreken.

Je krijgt toegang tot de online training 'bevrijdend ademen' met een een verdiepende ademtraining , verdiepende video's en database met bevrijdende ademoefeningen voor het doorbreken van oude patronen en vrijheid.

Je kunt na het volgende van de trainingen elke dag een keuze maken voor een afgestemde ademoefening voor meer verbinding & bevrijding.

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Zit je nu in een training of programma zonder persoonlijke begeleiding en wil je weten welke mogelijkheid het beste bij jou past? Laten we dan persoonlijk kennismaken en de opties bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak van 30 minuten en dan hoor ik graag je verlangens.

Heb je problemen met inloggen?
Check onderstaande tips:

Of loop je ergens anders tegenaan? Lees dan eens de veelgestelde vragen hieronder. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen. Staat jouw vraag er niet bij? Of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je graag verder.

Ik wil toegang tot een extra training of programma

Dat kan. Ik geef je graag toegang tot extra trainingen en programma's. Stuur me een mail via onderstaand formulier en geef duidelijk aan tot welk programma of training je toegang wilt. Je ontvangt dan van mij een betaallink. Na betaling krijg je automatisch toegang tot het programma of de training.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Geen probleem! Vanaf het scherm waar wordt gevraagd om jouw mailadres en wachtwoord kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. 

Klik hiervoor op de link 'Wachtwoord vergeten'. Je komt dan in een volgend scherm waar je het mailadres in kunt vullen waarmee je bij ons staat ingeschreven. 

Je ontvangt dan per mail een link om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen! 

De mail om mijn wachtwoord te wijzigen komt niet binnen.

Soms kan het voorkomen dat de mail die wordt verzonden vanuit de website in jouw spambox terecht komt. Mogelijk staat hij hier dus tussen. Bij Gmail en Hotmail adressen kan het soms iets langer duren voor een mail binnenkomt.

Heb je na 10 minuten nog geen mail ontvangen en zit hij ook niet in de spam? Neem dan even contact met ons op, dan resetten wij jouw wachtwoord voor je! 

Ik kan wel inloggen, maar krijg geen toegang tot de cursus: browsercache wissen

Om de inhoud van websites snel te kunnen laden werken browsers met Cache. Een deel van een website wordt dan opgeslagen in jouw browser zodat de informatie niet steeds opnieuw ingeladen hoeft te worden. Soms kan het echter voorkomen dat jouw browser nog oude informatie laat zien. Hij 'denkt' dan dat jij nog geen toegang hebt tot de cursus. Je kunt jouw browser dan vragen om de Cache leeg te gooien en de actuele informatie opnieuw binnen te halen. Meer uitleg hierover en hoe je dat doet in Chrome kun je zien in deze volgende video.

Je kunt ook altijd een incognito tabblad in jouw browser gebruiken om dit soort problemen te voorkomen. 

Ik krijg een melding dat ik eerst de vorige les af moet ronden voor ik verder kan.

Soms moeten lessen in een bepaalde volgorde gekeken worden en moet dus eerst een voorgaande les afgerond zijn voor je verder kunt. Je kunt aangeven dat je een les hebt gekeken door deze als 'voltooid' te markeren. 

Heb je dat al gedaan en krijg je nog steeds de melding dat je niet verder kunt? Dan speelt er mogelijk een Cache probleem. 

Om de inhoud van websites snel te kunnen laden werken browsers met Cache. Een deel van een website wordt dan opgeslagen in jouw browser zodat de informatie niet steeds opnieuw ingeladen hoeft te worden. Soms kan het echter voorkomen dat jouw browser nog oude informatie laat zien. Hij 'denkt' dan dat jij nog geen toegang hebt tot de cursus. Je kunt jouw browser dan vragen om de Cache leeg te gooien en de actuele informatie opnieuw binnen te halen. Meer uitleg hierover en hoe je dat doet in Chrome kun je zien in deze volgende video.

Je kunt ook altijd een incognito tabblad in jouw browser gebruiken om dit soort problemen te voorkomen. 

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.